Общи Условия

наем

Общи правила и условия

  • 1. Собственост на домейн www.7mrentacar.com
  • 2. Общи условия за наем
  • 3. Политика за поверителност и бисквитки
  • 4. Решаване на спорове

Моля, прочетете внимателно тези Общи условия („Условия“, „Общи условия“), преди да използвате уебсайта 7mrentacar.com („Услугата“), управляван от Madeira Moderna - Mediação Imobiliária Unipessoal Lda. („7M Rent-a-Car“, „ние“ или „нашето“).

Вашият достъп и използване на Услугата се обуславят от приемането и спазването на настоящите Условия. Тези условия се прилагат за всички посетители, потребители и други, които имат достъп или използват услугата.

С достъп или използване на Услугата вие се съгласявате да бъдете обвързани от настоящите Условия. Ако не сте съгласни с която и да е част от условията, тогава нямате достъп до Услугата.


 1. Собственост на домейн www.7mrentacar.com

Уебсайтът www.7mrentacar.com е регистриран и собственост на компанията Madeira Moderna - Mediação Imobiliária Unipessoal Lda, под NIF 509068804, субектът, отговорен за www.7mrentacar.com.

За всякакви разяснения, свързани с уебсайта www.7mrentacar.com или с тези Общи условия за договор и ползване (CGCU), можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на 7M Rent-a-Car чрез някое от следните средства:


2. Общи условия за наем

Мадейра Модерна - Mediação Imobiliária Unipessoal Lda. (7M Rent-a-Car), отдава под наем на клиента, подписал превозното средство, описано в условията на този документ, съгласно което клиентът признава и се съгласява.

1) Клиентът получи автомобила в перфектно състояние.

2) Споменатото превозно средство ще се управлява само от клиента и няма да се използва:
А. За превоз на стоки в нарушение на митническите разпоредби или по какъвто и да е начин незаконно;
Б. За превоз на стоки или пътници в замяна на всяко възнаграждение или обезщетение, имплицитно или изрично;
В. Да тегли или бута всяко превозно средство или ремарке и за спортни събития;
Д. От всеки, който е под въздействието на алкохол или наркотици.

3) Минималната възраст на водача е 21 години. Шофьорска книжка, валидна в Португалия с минимум 1 година опит.

4) Автомобилът се доставя със стикер, идентифициращ фирмата (7м), отпечатан на задното стъкло, сигнален триъгълник и запечатан километраж, нормални инструменти, резервно колело, книжка и документ за собственост или USA Green застрахователна карта и формуляр за преглед;
А. В случай на пълна или частична загуба или унищожаване на документацията на превозното средство от Клиента, Клиентът може да бъде задължен да компенсира наемната компания за присъщите загуби, а именно за разходите, произтичащи от издаването на втори екземпляр от документация и административни разходи от фирмата под наем.

5) Цените не включват: Гориво, пране, глоби и в случай на авария теглене на автомобила до оригиналната станция за наем: цените не включват разходи за обезщетение при сблъсък. КЛИЕНТЪТ е отговорен за поддръжката на превозното средство и съответното им оборудване през целия период на наема и трябва да проверява нивата на маслото и горивото, водата и налягането в гумите в частност. В случай на прекомерно замърсяване (вътрешно или външно) се начислява такса за почистване от 15 евро.

6) Цените включват разходите, платени от клиента за поддръжка на автомобила и масла, надлежно обосновани с касови бележки от името на Madeira Moderna - Mediação Imobiliária Unipessoal Lda., Разходи над 15.00 евро ще бъдат възстановени при предварително одобрение от наемната компания.

7) Цените включват застраховка гражданска отговорност. Клиентът може да избере застраховка Premium. Тези застраховки не възпрепятстват клиента да плати щети, причинени поради превишена скорост, шофиране под въздействието на алкохол или наркотици или поради небрежност, в тези ситуации премийната застраховка няма ефект и клиентът трябва да плати на Madeira Moderna – Mediação Imobiliária Unipessoal Lda. всички разходи, свързани с причинените щети, към момента на предаване на превозното средство, както и обезщетение, съответстващо на момента на спиране на увреденото превозно средство.
Всяка повреда по автомобила или извършена помощ са отговорност на клиента, избрал опцията CDW (депозит). Също така Щетите, причинени от груба небрежност, ще бъдат подкрепени от клиента с CDW или SCDW като:
– Грешно подаване на гориво: сумата, дължима за обезщетение е 600 евро
– Загуба или повреда на документи или енергийна карта: Сумата, дължима за обезщетение е 150 € на документ
– Загуба или повреда на електрически кабели: 620€
– Цялостно разреждане на електромобил – 375€
– Повреда на двигател или скоростна кутия като примерна повреда на съединителя не се покрива от CDW или SCDW, като стойността варира за всяко превозно средство.

8) Наемането приключва в деня и часа, определени от наемателя. Ако желаете да удължите периода на наемане, наемателят трябва да отиде в най-близкия Madeira Moderna – Mediação Imobiliária Unipessoal Lda. (7M Rent-a-car), за да актуализирате договора си за наем 24 часа преди изтичането му. В случай, че няма такова съгласие, се счита, че превозното средство се движи без разрешение и против волята на собственика си, фактът се наказва от закона и носи отговорност на водача, с неустойка от 100 € плюс наема дневна стойност и застраховка

9) Ако клиентът наруши Договора за наем, Madeira Moderna - Mediação Imobiliária Unipessoal Lda., Може незабавно да спре същото и без предварително уведомление и да възстанови превозното средство във всяко помещение или място, като КЛИЕНТЪТ носи отговорност и дължи обезщетение Madeira Moderna - Mediação Imobiliária Unipessoal Lda. срещу всички действия, жалби, разходи и последващи или повтарящи се щети от същото възстановяване и оттегляне.

10) Прогнозната цена на наема трябва да бъде платена в началото на наема, въз основа на цената на дневната цена плюс 100 км на ден или неограничен пробег. Възстановим депозит също трябва да бъде оставен в размер на приспадането на застраховката, за да покрие всички щети.

11) Освен това клиентът се съгласява да защитава интересите на наемателя и застрахователната компания за наемане в случай на злополука по време на периода на наемане и както следва: A. Получаване на имената и адресите на замесените лица и свидетели; Б. Не се признава за отговорен или виновен; C. Да не изоставяте споменатото превозно средство, без да вземете подходящите мерки за защитата и защитата му; Г. Незабавно уведомяване на полицията;

12) В случай на злополука, загуба, повреда или кражба, събитието трябва да бъде незабавно докладвано на компетентните полицейски органи и Madeira Moderna – Mediação Imobiliária Unipessoal Lda. (7M Rent-a-Car) в рамките на следващите 24 часа. Наемателят е длъжен да попълни приятелската декларация за злополука с възможно най-много данни, в противен случай опциите за застраховка CDW и SCDW ще се считат за невалидни. Наемателят се задължава да си сътрудничи с Madeira Moderna – Mediação Imobiliária Unipessoal Lda. (7M Rent-a-Car) и неговите застрахователи при всяко последващо разследване или съдебно производство.

13) Всички издания или промени в условията на този документ ще бъдат нищожни, освен ако не са били договорени в писмена форма.

14) Договорът за наем се прави със законите на страната, в която е подписан и се управлява от тях. Двете страни сега са съгласни, че за разрешаването на всеки спор, произтичащ от този договор, Съдебният съд на окръг Фуншал ще бъде компетентен, освен ако не е свързано със сериозни неудобства за една от страните, без интересите на другата да го оправдават.

15) Madeira Moderna – Mediação Imobiliária Unipessoal Lda. (7M Rent-a-Car), не носи отговорност за инциденти, които не са докладвани на полицията. CDW и SCDW не покриват щети на гуми, прозорци и ключалки, както и злополуки, причинени от превишена скорост, или щети, причинени от въздействието на алкохол или наркотици.

16) Наемателят дава съгласието си за съхранение и обработка от Madeira Moderna - Mediação Imobiliária Unipessoal Lda. (7M Rent-a-Car) на личните му данни, съдържащи се в този договор за наем, както и при предаването на тези данни в компаниите от групата, за същите цели на събиране, включително статистически анализ, комерсиализация на услугите на Madeira Moderna - Mediação Imobiliária Unipessoal Lda. (7M Rent-a-Car) и кредитен контрол. В случай на нарушение на този договор от лизингополучателя, вашите лични данни могат да бъдат разкрити или съобщени на трети страни до степента, необходима за възстановяване на присъщите загуби.

17) Madeira Moderna - Mediação Imobiliária Unipessoal Lda. (7M Rent-a-Car) не носи отговорност пред лизингополучателя или който и да е пътник за загубите или щетите, причинени на лични вещи, пренесени или оставени в превозното средство, нито по време на периода на наема, нито след същия.

18) Наемателят трябва да върне превозното средство със същото ниво на гориво, ако е по-ниско, ще се начислява такса от 25 € за всяка 1/4 от липсващия резервоар за гориво.

19) Преждевременната доставка на автомобила не води до възстановяване на сумата, платена за наема. Връщания през уебсайта във връзка с оттеглянето на резервация ще се извършват съгласно следните правила: до 7 дни преди резервацията, ние ще възстановим 100% от стойността (без таксите); до 3 дни преди резервация, ние ще възстановим 50% от сумата (без таксите); до 3 дни или по-малко не възстановяваме платената сума. Всички резервирани анулации, направени във физически магазин, няма да бъдат възстановени.

20) Плащания: Приемаме само дебитна или кредитна карта. Не се приемат пари в резервации. Приемаме само кредитни или дебитни карти като гаранция за депозит, с изключение на картите American Express.

21) Ремаркетата се поддържат от Madeira Moderna, освен в ситуации, в които клиентът е проявил небрежност, като: изгубен ключ, повреда на батерията поради забравени светлини или радио включено по време на паркиране, липса на гориво, задръстване извън катранени пътища и други подобни ситуации. В този случай клиентът трябва да плати 100 € за поддръжка на ремаркето, дори ако клиентът е платил премия застраховка.

22) Този договор урежда договорните условия, свързани с направената резервация, само за случаите, които са възникнали, когато Madeira Moderna - Mediação Imobiliária Unipessoal Lda. (7M Rent-a-Car) предостави наемателя на хартиен или друг траен носител своевременно и преди изпълнението му, съдържащ задължителната информация за него.

23) За наем на мотоциклети с обем на двигателя над 600cc, базовият CDW има цена от €1000 или €800. Когато наемате мотоциклети с обем на двигателя над 600cc, трябва да сте навършили 25 години и да имате валидна книжка категория А от поне две години.

25) Възможно е удължаване на наемния период. Компанията трябва да се свърже 24 часа преди края на наемния период, за да провери наличността и клиентът трябва да се отбие в клон на 7M, за да завърши удължаването, да актуализира договора и да го направи законен.

26) При връщане на мотоциклета или автомобила нивото на горивото трябва да е същото като при вземането.

27) Застраховката не покрива актове на вандализъм и природни бедствия.

28) Клиентът с CDW е отговорен за всяка повреда на огледала, загуба или повреда на ключа, пробиви, спукани гуми или повредени джанти.

29) Клиентът носи отговорност за глоби от всякакъв вид, използване на грешно гориво, нарушения и действия на небрежност към превозното средство или към трети страни, лошо шофиране или неправилно управление на мотоциклета.

30) Клиентът носи отговорност за ситуации, произтичащи от шофиране под въздействието на алкохол, наркотици или други упойващи вещества, както и щетите, произтичащи от тази ситуация.

31) Всички видове мотоциклети използват 95 или 98 бензин като гориво.

33) Всеки инцидент, щета, глоба или разходи, възникнали в резултат на безразсъдно шофиране, опасни маневри, каскади или каскади с мотоциклета, ще бъдат покрити от клиента.

34) Клиентът е отговорен за опазването на мотоциклета и съответното оборудване, доставено от компанията за наем, по време на целия период на наемане и трябва да проверява, а именно нивата на маслото и горивото, водата и налягането в гумите.

35) Преждевременното предаване на мотоциклета няма да доведе до възстановяване на платената наемна цена, нито всички анулации на резервации, направени във физическия магазин, ще подлежат на възстановяване.


3. Политика за поверителност и бисквитки

Политика за Поверителност

Компанията Madeira Moderna - Mediação Imobiliária Unipessoal Lda (наричани по-долу „7mrentacar“ или „7M“) www.7mrentacar.com цени поверителността на своите членове и в този смисъл се задължава да я спазва, като гарантира поверителността и защитата на данните, записани от потребителите.

Настоящата Декларация за поверителност има за цел да гарантира на потребителите условия за сигурност и поверителност, като се изисква и събира само данните, необходими за предоставяне на услугата, съгласно изричните указания на сайта. Потребителят има пълна свобода на достъп, коригиране или изтриване на своите данни.

2.1. ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА ОТГОВОРНИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

  • Компания: Мадейра Модерна - Mediação Imobiliária Unipessoal Lda.
  • NIF: 509068804
  • Длъжностно лице за защита на данните: [имейл защитен]

2.2. ИНФОРМАЦИЯ И СЪГЛАСИЕ

Законът за защита на личните данни (наричан по-долу „ЗЗЛД“) и Общият регламент за защита на данните (Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на 27 април 2016 г., нататък „RGPD“) осигуряват защитата на лицата по отношение на обработката на лични данни и свободното движение на такива данни.

Под правни термини „лични данни“ означава всякаква информация от всякакво естество и независимо от нейната подкрепа, включително звук и образ, свързана с идентифицирано или идентифицируемо физическо лице, така че защитата не обхваща данните на юридическите лица. С приемането на тази Политика за поверителност вие давате своето информирано, изрично, безплатно и недвусмислено съгласие за личните данни, предоставени чрез сайта. www.7mrentacar.com са включени във файл под отговорността на 7M Rent a car, чието третиране по ЗЗЛД и РЗЗД е съобразено с подходящи технически и организационни мерки за сигурност.

7M Rent a Car поддържа база данни с регистрацията на своите клиенти. Данните, съдържащи се в тази база данни, са единствено данните, предоставени от тях в момента на регистрацията и се събират и обработват автоматично, при условията, одобрени от Националната комисия за защита на данните, от 7M Rent a car, субектът, отговорен за съответния файл.

При никакви обстоятелства няма да се изисква информация за философски или политически убеждения, принадлежност към партия или синдикати, религиозна вяра, личен живот и расов или етнически произход, както и данни за здравето и сексуалния живот, включително генетични данни.

При никакви обстоятелства няма да предприемем някоя от следните дейности с лични данни, предоставени ни чрез този сайт:

  • Отстъпване на други лица или субекти без предварителното съгласие на субекта на данните;

2.3. ЦЕЛ НА ЛЕЧЕНИЕТО НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Личните данни, които обработваме чрез тази страница, ще се използват само за следните цели:

  • (i) обработка на поръчки;
  • (ii) Комуникация с клиенти и изясняване на съмненията;
  • (iii) Обработка на искания за информация;
  • (iv) Обработка на жалби;
  • (v) Дейности по статистически анализ;
  • (vi) Проверява, поддържа и развива системи и статистически анализи;
  • (vii) Директни маркетингови комуникации (ако сте дали съгласие за обработването на личните Ви данни за тази цел);
  • (viii) Превенция и борба с измамите;
  • (ix) Искане за обратна връзка за закупени продукти или услуги;
  • (x) Провеждане на проучвания за удовлетвореност.

7M Rent a Car гарантира поверителността на всички данни, предоставени от своите клиенти. Макар че 7M Rent a car събира и обработва данни сигурно и предотвратява загубата им или манипулирането им с помощта на най-модерните техники, ние ви информираме, че отвореното мрежово събиране позволява циркулацията на лични данни без сигурност. , с риск да бъде видян и използван от неоторизирани трети страни. В 7M Rent a Car уебсайтът има формуляр за контакт и ред, при който потребителите могат да задават въпроси и по този начин да се възползват по-добре от цялото 7M Rent a Car оферта. Ако потребителите предоставят лични данни на 7M Rent a Car чрез това формуляр за контакт, те няма да се използват за цели, различни от изискванията на потребителя.

От друга страна, потребителят се съгласява да има достъп до информация за услугата, с която е сключен договор 7M Rent a Car за да може да предложи допълнителни услуги на изпълнителя.

По време на събирането на лични данни, освен ако не е посочено друго, потребителят може доброволно да предостави лични данни, без липсата на отговор, което предполага намаляване на качеството или количеството на съответните услуги (освен ако не е посочено друго). посочи нещо друго). Въпреки това, ако не отговорите на данните, което се счита за задължително, ще означава, че няма да имате достъп до услугата, за която са поискани данните.

Ако не сте съгласни с горните условия, 7M Rent a Car няма да може да сключи договор с вас чрез своя уебсайт.

2.4. ПРЕДАВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

За да можете да спазвате целта на този уебсайт, 7M Rent a Car ще предостави вашите лични данни на други субекти, които ще ги третират за следните цели:

  • Дейности по управление и обработка на плащания;
  • Обработка на поръчки;
  • Предоставяне на договорени услуги.

Субектите, на които 7M Rent a Car ще предостави Вашите лични данни за обработка при горните условия, ще имат следния характер:

  • Застрахователни субекти;
  • Трети страни, свързани с предоставянето на договорени услуги;
  • Субекти за управление и обработка на плащания;
  • Обработка на поръчки.

2.5. СЪХРАНЕНИЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Данни, събрани от 7M Rent a Car може да се прехвърля и съхранява на местоназначение извън Европейското икономическо пространство („ЕИП“). С изпращането на вашите лични данни вие се съгласявате с това прехвърляне, съхранение или обработка.

Цялата информация, която предоставяте 7M Rent a Car се съхранява сигурно на нашите сървъри и/или сървъри на нашия доставчик на услуги, които може да се намират в страни извън Европейското икономическо пространство („ЕИП“). Ние предприемаме всички разумно необходими стъпки, за да гарантираме, че вашите данни се обработват сигурно и в съответствие с тази политика за поверителност.

2.6. МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ

7M Rent a Car декларира, че е приложил и ще продължи да прилага техническите и организационни мерки за сигурност, необходими за гарантиране на сигурността на предоставените му лични данни, за да предотврати тяхната промяна, загуба, обработка и/или неоторизиран достъп, като се вземе предвид текущото състояние на технология, естеството на съхраняваните данни и рисковете, на които са изложени.

7M Rent a Car гарантира поверителността на всички данни, предоставени от своите клиенти при регистрация или в процеса на закупуване/поръчване на продукти или услуги. Събирането и обработката на данни се извършват безопасно и предотвратяват загубата или манипулирането им. Всички данни ще бъдат вмъкнати в защитен сървър (128-битов SSL), който ги криптира/криптира (превръща ги в код). Ще можете да проверите дали вашият браузър е защитен, ако се появи символът за заключване или ако адресът започва с https вместо http.

Личните данни се третират със степента на защита, която се изисква законно, за да се гарантира тяхната сигурност и да се предотврати тяхното изменение, загуба, обработка или неоторизиран достъп, като се вземе предвид състоянието на технологията, като потребителят е наясно и приема, че мерките за интернет сигурност са не е непревземаем.

7M Rent a Car, при достъп до каквито и да е лични данни, се задължава да:

  • Съхранявайте ги чрез приложими по закон мерки за сигурност от техническо и организационно естество, за да се гарантира тяхната безопасност, като по този начин се предотвратява неразрешена промяна, загуба, обработка или достъп, в съответствие със състоянието на техниката по всяко време, естеството на данните и възможните рискове на които са изложени;
  • Използвайте данните изключително за предварително определени цели;
  • Уверете се, че данните се обработват само от работници, чиято намеса е необходима за предоставяне на услугата и са обвързани със задължението за поверителност и поверителност. В случай че информацията може да бъде разкрита на трети страни, от тях следва да се изисква да поддържат подходяща поверителност в съответствие с разпоредбите на този документ.

2.7. ТЪРГОВСКИ И ПРОМОЦИОНАЛНИ КОМУНИКАЦИИ
Една от целите, за които обработваме личните данни, предоставени от потребителите, е да изпращаме електронни съобщения с информация относно търговски и промоционални комуникации.

Всеки път, когато правим такава комуникация, тя ще бъде насочена изключително към потребители, които изрично и предварително са ги упълномощили.

В съответствие с разпоредбите на Указ-закон № 7 / 2004 от 7 януари, ако желаете да спрете да получавате търговски или рекламни съобщения от7M Rent a Car, можете да поискате опозиция от услугата, като изпратите имейл до [имейл защитен]

2.8. УПРАЖНЯВАНЕ НА ПРАВА
В съответствие с разпоредбите на LDPD и RGPD, потребителят може по всяко време да упражни правата си на достъп, коригиране, изтриване, ограничаване, възражение и преносимост чрез искане по някой от следните начини:

Ако желаете да престанете да бъдете част от 7M Rent a Car база данни по всяко време, можете да упражните това право чрез тези контакти.

Cookies политика

Тази Политика за бисквитки е част от Политиката за поверителност на www.7mrentacar.com (по-нататък „7M“ или „7M Rent a Car”, „Сайт” или „Уебсайт”). Достъпът и навигацията в сайта, или използването на неговите услуги, вие се съгласявате с условията, съдържащи се в Политиката за поверителност.

За улесняване и осигуряване на по-добро изживяване при сърфиране през уебсайта, www.7mrentacar.com (по-нататък „7M“ или „7M Rent a Car“, “Сайт” или “Уебсайт”), отчети, които използват бисквитки или други подобни функционални файлове (наричани по-долу “Бисквитки”).

Поради начина, по който стандартите за комуникация в Интернет, достъпът до уебсайтове може да включва използването на бисквитки. Във всеки случай уведомяваме, че 7M Rent a Car носи отговорност за бисквитките и обработката на данни, получени от собствени и други бисквитки, като взема решение за целта, съдържанието и използването на обработката на събраната информация.

1. Какво е бисквитка?
„Бисквитките“ са файлове, които съдържат малки количества информация, които се изтеглят на устройството на потребителя, когато посетите уеб страница. Основната цел е да разпознава потребителя всеки път, когато той влиза в сайта, като също така позволява да се подобри качеството и да се осигури по-добро използване на сайта. Накратко: за опростяване на навигацията www.7mrentacar.com.

„Бисквитките“ са от съществено значение за функционирането на Интернет; те не увреждат оборудването / потребителя на устройството и, ако е разрешено в конфигурацията на вашия браузър, помагат за идентифициране и разрешаване на грешки в работата на сайта.

2. Използване на бисквитки от 7M Rent a Car.
С достъп до сайта потребителят изрично приема използването на този тип бисквитки на своите устройства. Ако деактивирате бисквитките, сърфирането ви в сайта може да не бъде оптимизирано и някои от функциите, налични на сайта, да не работят правилно.

По - конкретно, 7M Rent a Car използва бисквитки за целите, посочени по-долу. Ако в бъдеще, 7M Rent a Car използват други, за да предоставят повече и по-добри услуги, потребителят ще бъде информиран за това.

3. Използвани бисквитки
- Предпочитания за бисквитки
Тези бисквитки позволяват на уебсайтовете да запомнят информация, която променя поведението и външния вид на уебсайта. Тези бисквитки също могат да помогнат за промяна на размера на текста, шрифта и други персонализируеми части на уеб страниците. Загубата на информация, съхранявана в бисквитка с предпочитание, може да я направи по-малко функционална, но не трябва да възпрепятства нейната работа.

- Бисквитки за сигурност
Бисквитките за сигурност се използват за удостоверяване на потребителите и предотвратяване на измамно използване на идентификационни данни за вход и защита на неоторизирани данни. Например, тя ви позволява да блокирате много видове атаки, като например опити за кражба на съдържанието на формуляри, които попълват уеб страници.

- Процес на бисквитки
Процесът на бисквитки помага на уебсайта да функционира и да предоставя услуги, които посетителят на уебсайта очаква, като сърфиране в уеб страници или достъп до защитени зони на уебсайта. Без тези бисквитки уебсайтът не може да функционира правилно.

- Състояние на сесията на бисквитките
Уебсайтовете често събират информация за това как потребителите взаимодействат с определена уеб страница. Това може да включва страниците, които потребителите посещават най-често и дали потребителите получават съобщения за грешка от определени страници. Така наречените „бисквитки“ на състоянието на сесията помагат за подобряване на услугите на компаниите с цел подобряване на сърфирането за нашите потребители. Блокирането или изтриването на тези бисквитки не прави уебсайта неизползваем.

- Анализ на бисквитките
Тези бисквитки помагат на собствениците на уебсайтове и приложения да разберат участието на вашите посетители във вашите уеб страници. Можете да използвате набор от бисквитки за събиране на информация и докладване на статистически данни относно използването на уебсайтовете, без да идентифицирате лично отделни посетители.

- Рекламна бисквитка
Тези бисквитки (например платформи като Google или Facebook) помагат на собственика на уебсайта и / или приложенията да извършат улавянето на „Води“ за привличане на нови клиенти / потребители на уебсайтове. Събраните данни са анонимни и не могат да идентифицират потребителя. Те се използват за ограничаване на броя показвания на рекламата и помагат за измерване на ефективността на рекламната кампания.

- социални мрежи за бисквитки и приставки (социални бутони)
Тези социални бисквитки са предназначени да позволят на потребителите да споделят страници и съдържание чрез социални мрежи на трети страни. Те позволяват също да се насочи към предоставянето на реклама в социалните мрежи.

Нашият сайт също използва приставки или социални бутони.

Социалните приставки позволяват да се улесни споделянето на страници и съдържание на сайта www.7mrentacar.com различните социални платформи. Например, позволете на потребителя да харесва („харесва“) и да споделя информация на нашия сайт с вашите приятели в социалните мрежи.

За целта приставките използват бисквитки, за да проследят навиците на сърфиране на потребителите, са потребители на тези платформи или не, и да проверят дали са свързани със социалната мрежа по време на сърфиране. Тези бисквитки също ви позволяват да насочвате рекламни предложения към тези платформи.

За повече информация относно използването на лични данни във връзка със социалните мрежи можете да намерите политиките за поверителност на въпросните социални мрежи на трети страни.

Всички бисквитки се поддържат само от строго необходимото време за използването им.

- Други бисквитки
Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да се включите, за да запазите вашето име, имейл адрес и уебсайт в бисквитки. Те са за ваше удобство, така че да не се налага да попълвате отново своите данни, когато оставяте друг коментар. Тези бисквитки ще останат за една година.

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна "бисквитка", за да определим дали браузърът ви приема "бисквитки". Тази "бисквитка" не съдържа лични данни и се изхвърля, когато затворите браузъра си.

Когато влезете, ще създадем и няколко "бисквитки", за да запазите информацията за вход и опциите за показване на екрана. Входните "бисквитки" са с продължителност два дни, а "бисквитките" на екрана са с продължителност една година. Ако изберете "Запомни ме", вашето потребителско име ще остане в продължение на две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат премахнати.

Ако редактирате или публикувате статия, в браузъра ви ще бъде запазена допълнителна "бисквитка". Тази "бисквитка" не съдържа лични данни и просто показва идентификационния номер на статията, която току-що сте редактирали. Изтича след 1 ден.

4. Потребителска конфигурация за избягване на бисквитки
В съответствие с действащото законодателство, ние предоставяме информация, позволяваща на потребителя да конфигурира вашия браузър да управлява и поддържа вашата поверителност и сигурност по отношение на бисквитките. Ето защо ние предоставяме информация и връзки към официални сайтове за поддръжка на основните браузъри, така че потребителят да може да реши дали да приеме използването на бисквитки.

Настройките на бисквитките могат да бъдат променени в предпочитанията на вашия браузър, като следвате инструкциите, дадени на връзките:
Chrome
Firefox
Internet Explorer
сафари

За повече информация относно „бисквитките“, включително „бисквитките“, за да знаете, че са инсталирани и как могат да се управляват и изхвърлят, потребителят може да влезе в www.allaboutcookies.org. Ако потребителят не иска вашите посещения на уеб сайтове да бъдат открити от Google Analytics, трябва да осъществите достъп http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Разбира се, че потребителят приема използването на бисквитки, ако продължите да разглеждате тази страница, без първо да пристъпите към нейното деактивиране.


4. Решаване на спорове

В случай на потребление на спорове, потребителят може да използва европейската платформа за разрешаване на спорове в линия, достъпна на адрес http://ec.europa.eu/consumers/odr, или следните субекти за алтернативно разрешаване на потребителски спорове:

1. CNIACC - Национален център за арбитраж на информация и потребителски спорове
Тел .: 213 847 484;
Електронна поща: [имейл защитен];
Уеб: www.arbitragemdeconsumo.org / www.facebook.com/cniacc

2. CIMAAL - Център за информация, посредничество и арбитраж на потребителските спорове в Алгарве
Тел .: 289 823 135;
Електронна поща: [имейл защитен]c.pt;
Уеб: www.consumidoronline.pt

3. Арбитражен център за потребителски спорове, област Коимбра
Тел .: 239 821 690/289;
Електронна поща: [имейл защитен];
Уеб: www.centrodearbitragemdecoimbra.com

4. Арбитражен център на потребителските спорове в Лисабон
Тел .: 218 807 000/218807030;
Електронна поща: [имейл защитен]; [имейл защитен];
Уеб: www.centroarbitragemlisboa.pt

5. Потребление на информационния център и арбитражен порт
Тел .: 225 508 349/225 029 791;
Електронна поща: [имейл защитен];
Уеб: www.cicap.pt

6. Арбитражен център за потребителски спорове Valley Ave / Арбитражен съд
Тел .: 253 422 410;
Електронна поща: [имейл защитен];
Уеб: www.triave.pt

7. Център за информация, медиация и потребителски спорове (Арбитражен потребителски съд)
Тел .: 253 617 604;
Електронна поща: [имейл защитен];
Уеб: www.ciab.pt

8. Арбитражен център за потребителски спорове на Мадейра
Адрес: Straight Street, 27 - 1-ви етаж, 9050-405 Фуншал;
Tel .: 291 215 070
Електронна поща: [имейл защитен];
Уеб: www.srrh.gov-madeira.pt

За повече информация вижте Потребителския портал http://www.consumidor.pt


5. Връзки към други уеб сайтове

Нашата услуга може да съдържа връзки към уеб сайтове или услуги на трети страни, които не са собственост или контролирани от 7M Rent a Car.

7M Rent a Car няма контрол и не поема отговорност за съдържанието, политиките за поверителност или практиките на уебсайтове или услуги на трети страни. Потребителят признава и се съгласява с това 7M Rent a Car няма да носи отговорност, пряко или косвено, за каквито и да е щети или загуби, причинени или уж причинени от или във връзка с използването или разчитането на такова съдържание, продукти или услуги, достъпни на или чрез някакви уебсайтове или услуги.

Съветваме ви да прочетете условията и политиките за поверителност на уебсайтове или услуги на трети страни, които посещавате.

Приложим закон
Тези условия ще се управляват и тълкуват в съответствие със законите на Португалия, без да се има предвид противоречието им с разпоредбите на закона.

Неуспехът ни да приложим каквото и да е право или разпоредба на настоящите Условия няма да се счита за отказ от такива права. Ако някоя разпоредба на настоящите условия бъде установена за невалидна или неприложима от съда, останалите разпоредби на тези условия ще останат в сила. Настоящите условия представляват цялостното споразумение между нас относно нашата услуга и обезсилват и заменят всички предишни споразумения, които може да имате между нас по отношение на услугата.

Промени
Ние си запазваме правото по свое усмотрение да модифицираме или заменим настоящите Условия по всяко време. Ако прегледът е съществен, ще се опитаме да предоставим поне 30 дни предварително, преди да влязат в сила нови условия. По наше усмотрение ще се определи какво представлява съществена промяна.

Продължавайки да осъществявате достъп или да използвате нашата услуга, след като тези ревизии влязат в сила, вие се съгласявате да бъдете обвързани с ревизираните условия. Ако не сте съгласни с новите условия, моля, спрете да използвате услугата.

Говори ни
Ако имате въпроси относно тези условия, моля !.

Последна актуализация: 9 август 2022 г

Безопасност винаги

Тъй като вашата безопасност е важна за нас, ние имаме най-добрите пакети на пазара.

Денонощна услуга всеки ден

За да не пропуснете нищо, разчитайте на нас по всяко време всеки ден.

Най-добрите цени

Кой казва, че качеството трябва да е скъпо? Най-добрите цени, за да мислите за вас.

Имате въпрос? Чувствайте се свободни ...